Wohnout konečně políbí dědu a natočí DVD

Jitka Gráfová
29. 11. 2006 11:12
Praha - Skupina Wohnout pokřtí ve středu svou novinku Polib si dědu a navíc svůj koncert natočí na DVD. Uvnitř: VIDEOKLIP
Foto: Sony BMG

"Pro tento koncert Wohnout chystá několik překvapení, kromě speciální scény si pozve mnoho hostů, " říká pro Showbizz.cz manažerka kapely Martina Tůmová.

Koncertem, který bude zaznamenán na DVD, zároveň Wohnout oslaví deset let společného hraní.

Mezi hosty, kteří dorazí do Průmyslového paláce na pražském Výstavišti,  budou Waltari, Tři Sestry, Vypsana Fixa a Lenka Dusilová.

Wohnout jsou v tuzemsku jedna z koncertně nejpopulárnějších kapel, který se na letních festivalech vždycky těší přízni publika. Jejich živá energie je pověstná a novinka Polib si dědu má být v tomhle směru jistým mezníkem.

Kapela Wohnout
Kapela Wohnout | Foto: Aktuálně.cz

"Myslíme si, že koncert a deska by měly dát fanouškům trošku jiný dojmy. S novou deskou by ale paradoxně tyhle rozdíly měly zmizet, album jsme se pokoušeli natočit co nejvíc koncertně," říkají Wohnout v rozhovoru pro Showbizz.cz.

CELÝ ROZHOVOR S KAPELOU A UKÁZKY Z CD NAJDETE ZDE

Album Polib si dědu vyšlo sice už před časem, ale oficiálního křtu se dočká až nyní. Prodej desky má nyní podpořit i nový singl Ganga, ke kterému si kapela pořídila animovaný videoklip. Režie se ujal Honza Krejčíř, který je tvůrcem "Klipu desetiletí" Dana Bárty - Předpokládám.

NA VIDEOKLIP SE PODÍVEJTE ZDE

 

Právě se děje

Další zprávy