Prima 2007: Reality show nahradí seriály

Jitka Gráfová
30. 12. 2006 0:00
Praha - Prima odhalila své plány na začátek nového roku. Letos sázela na nepovedené reality show, rok 2007 bude návratem k seriálové klasice.

Ještě na konec roku přichystala Prima šok fanouškům "nekonečného" seriál Rodinná pouta, který musela kvůli soudním sporům stáhnout z vysílání. Kromě nové primácké mýdlové opery na diváky čeká i detektivní seriál The Closer. 

Vyšetřovatelka Brenda putuje z Atlanty do Los Angeles, aby zde vedla speciální policejní oddíl pro vyšetřování vražd. Neohroženou detektivku ztvární Kyra Sedgwicková.

S prvním dílem se diváci setkají už úterý 2. ledna v 22:15, hned poté bude po šestnáct večerů diváky provázet další novinka - německý seriál Na plný plyn.

Opět detektivní prostředí, ale tentokrát opepřené o policisty, jejichž největšími parťáky jsou motorky. "Naši hrdinové jezdí nahoru po schodech v nákupních střediscích, projíždějí úzkými sklepními chodbami nebo se řítí plnou rychlostí podchody," představuje seriál Irena Maňáková z televize Prima.

Foto: Aktuálně.cz

Středeční večer pak bude patřit další kriminální novince - Sběratelům kostí, která se inspiruje skutečným životem antropoložky a spisovatelky Kathy Reichlové.

Dalším nový seriálem, jenž najde svoje místo v odpoledním programu, bude americký sci-fi seriál Chameleón, jehož hlavní hrdina Jarod se umí se vpravit do duše druhých lidí.

Pondělky a středy budou i nadále patřit seriálu Letiště, svoje místo si zachovají Zoufalé manželky a Chirurgové. Na diváky čekají  stálice jako Nikdo není dokonalý, dietní show Jste, to co jíte,  seriály Vraždy v Midsomeru, soutěžní show 5 proti 5 nebo Inkognito.

Sobotní večery opět budou patřit filmovým hitům. V lednu na diváci uvidí Titanic s Leonardem de Capriem, Univerzálního vojáka II. a III., komedii Co ta holka chce nebo Star Trek: Vzpoura.


 

 

Právě se děje

Další zprávy