Bende: V SuperStar už mám několik tipů

gra
27. 10. 2006 9:17
Praha - Finalista loňské SuperStar Petr Bende vydal novou desku . V naší redakci odpovídal na dotazy čtenářů. Uvnitř: ON - LINE ROZHOVOR
Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

Nové album nazvané Život ve vteřinách.cz navazuje na úspěšný debut "pb", ze kterého vzešly hity Anděl perutí mách´ a Nad horú svítá.

Obsahuje třináct skladeb a jako první singl byla vybrána skladba Zaklínám své moře; byla už nasazena v rádiích a připravuje se k ní  videoklip v režii Marcela Bystroně.

"Harmonikář patří mezi moje nejoblíbenější skladby z desky," prozradil zpěvák, který svoje album pokřtí 1. listopadu v Paláci Akropolis

Otázky padaly i na právě probíhají další řadu SuperStar. "Jelikož jsem byl teď nějaký čas mimo republiku, tak jsem moc nestíhal sledovat. Mám tam zatím několik tipů, ale ještě se nechám překvapit. Ve středu jsem točil jedem medajlonek do nedělního přenosu se Soňou. Ta je skvělá a jsem zvědav kam se dostane," prozradil zpěvák.

Bende vzpomínal i to, když se sám soutěže zúčastnil. "S Vlastíkem jsme spolu v soutěži strávili nejvíce času a zůstali jsme tam poslední. Jsem rád, že jsme zůstali velcí přátelé. Je výborný zpěvák, autor a užasný člověk. A s málo kým dokážu protelefonovat tolik času v kuse jako s ním."

Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

 

Právě se děje

Další zprávy