Robbie Williams dává Abbu zase dohromady

mor
7. 11. 2006 18:05
Londýn  - Robbie Williams nejspíš nazpívá se švédskou kapelou ABBA některé z jejích největších hitů.

Senzační zprávu přinesl britský deník Daily Star. Podle jeho informací už byl kontakt mezi Williamsem a některými bývalými členy Abby navázán.

"Mluvila jsem s Robbiem a rád by si s námi zazpíval," potvrdila dnes již šedesátnice Annie-Frid, dodnes známá jako "ta bruneta".

Infobox

ČTĚTE TAKÉ:

Hanks převede Abbu
na filmové plátno

"Rád by si s námi zazpíval nějaký z našich hitů," cituje britský deník Daily Star Annie-Frid, která ještě dodala, že velký zájem má Robbie o skladbu Dancing Queen.

Všechny čtyři členy skupiny se od  bouřlivé poloviny osmdesátých let podařilo jen jednou dostat společně na koncertní pódium. Vloni v únoru se všichni čtyři sešli na stockholmské premiéře muzikálu Mama Mia, žádný koncert se ale nekonal a napětí mezi nimi bylo patrné.

Abba
Abba | Foto: Aktuálně.cz

Krach značky Abba totiž provázely soudní spory a vztahy uvnitř kapely byly s koncem Abby na bodě mrazu. Nepomohly ani astronomické honoráře nabízené za jediné vystoupení, některé se vyšplhaly až ke stamilionům korun.

Zdálo se, že skupina, která do roku 2004 prodala 360 milionů desek, neměla zapotřebí znovu roztáčet showbyznysový kolotoč. Věci se ale daly do pohybu vloni.

Nejdříve skupina prodala práva vysamplovat kus skladby Gimme! Gimme! Gimme! pro nový hit Madonny Hang Up. Poté skupina oznámila, že dala zelenou filmovému přepisu muzikálu Mama Mia.

Série překvapivých zpráv z tábora švédských disco-dekadentů nekončí. Abba naplánovala na letošní předvánoční trh vydání kolekce největších hitů.

Kompilace s názvem Number Ones vychází 21. listopadu a kromě největších hitů skupiny nabídne také DVD s videoklipy a koncertními záznamy. Zatím poslední kompilační desku s názvem Gold Abba vydala v roce 1993 a její prodej se dosud vyšplhal přes 4 miliony.

 

Právě se děje

Další zprávy