SPECIÁL : Komiksový ráj KOMIKS FEST!

gra
17. 10. 2006 11:05
SPECIÁL - V sobotu odstartoval týdenní Komiks fest . Showbizz.cz, který je jeho mediálním partnerem, připravil speciální přílohu včetně  velké soutěže.
Foto: Aktuálně.cz

Přehlídka nabídne kreslení a živo i samostatné výstavy, které představí "velkou čtyřku" domácího komiksu. Velká expozice v galerii Českých center, která bude patřit nádražácké legendě Aloisi Nebelovi.

V programu najdou návštěvníci i divadelní představení na motivy Aloise Nebela nebo Monstrakabaretu Freda Brunolda, ale také  koncerty kapel Priesnitz, Selfbrush nebo Sweeper. Kino Světozor uvede přes dvě desítky komiksových filmů a animací.

Foto: Aktuálně.cz
ŽELEZNIČÁŘ NEBEL IŘÍ DO FILMU
Hollywoodský trend natáčet filmové verze komiksů se ozývá i v Česku. Příští rok se má na plátně objevit hrdina trilogie Alois Nebel.

 

 

Foto: Aktuálně.cz
KOMIKS BEZ HRANIC ČILI FILMY I DIVADLO
Program přehlídky lze shrnout  slovy "komiks mnoha tváří, komiks, jak ho neznáte, komiks bez hranic". Jak se daří komiksu ve filmu a na divadle?

 

 

Tomáš Kučerovský - autoportrét.
Tomáš Kučerovský - autoportrét. | Foto: Archiv
ROZHOVOR S KRESLÍŘEM TOMÁŠEM KUČEROVSKÝM
Počin, s nímž se zapojil do projektu v Singapuru,  bude od 26. října k vidění na výstavě Gavron a jiné příběhy v pražské kavárně Obratník.

 

 

Foto: Aktuálně.cz
FESTIVAL PŘEDSTAVÍ KOMIKSOVÉ STARS
Na co všechno se můžete těšit? Kdo bude hlavní hvězdou komiskového festivalu?

 

 

Foto: Aktuálně.cz
KDO VYHRÁL V SOUTĚŽI?
Se serverem Showbizz.cz jste mohli vyhrát spoustu cen. Pět z vás si odneslo kombinované výhry od knih, klíčenek až po lístky do kina.

 

Právě se děje

Další zprávy