Piráti z Karibiku 3: Máme nové fotky

Jitka Gráfová
18. 1. 2007 10:00
Los Angeles I když trojka Pirátů z Karibiku bude mít premiéru v květnu, filmové společnosti masírují fanoušky už nyní. Na svět proklouzly už další fotografie. Uvnitř: FOTO
Foto: Aktuálně.cz

Odezvy na první oficiální portréty byly u fanoušků na internetu nejrůznější. Od těch hodně škodolibých.: "Orlando vypadá jako homosexuál" či "Keira Knihtley tady připomíná spíš chlapa", se na stránkách Ain´t It Cool News objevují soudy o něco méně krutější.

Někteří fanoušci byli s prvními propagačními materiály  dokonce spokojeni. "Mě se náhodou první obrázky líbí. I když dvojka a trojka je jeden film přestřižený v půlce. Truhla mrtvého muže byla skvělá a už se těším jak to dopadne," píše na jiný fanoušek. 

Navíc si nad obrázky mohly oddechnout všechny fanynky Johnnyho Deppa alias Jacka Sparrowa. Je vidět, že ho netvor Kraken nerozkouskoval, jak filmaři na konci druhého dílu naznačili, a tak jeho mise může pokračovat.

Co ještě se dá z prvních reklamních portrétů vysledovat? Kromě páru Bloom - Knightley se na plátno vrátí Geoffrey Rush coby potměšilý kapitán Barbossa nebo jeho protějšek z přízračné lodi mrtvých Davy Jones alias Bill Nighy.

Foto: Aktuálně.cz
 

 

Jejich záchranářský tým doplní  kapitán Sao Feng, jehož si zahraje hrdina Yun-Fat Chow, držitel Oskara za snímek Tygr a drak .

Ve trojce si také zahraje například kytarista Rolling Stones Keith Richards, který ztvární otce hlavní postavy; právě Depp prý přesvědčil dvaašedesátiletého Richardse, aby roli vzal.

Třetí díl série s podtitulem Na konci světa vtrhne do českých kin ve čtvrtek 24. května 2007 v rámci mohutné globální mánie a o den dříve než ve Spojených státech, kde premiéry startují vždy v pátek.

Když se před čtyřmi lety objevil první díl Pirátů, nikdo tak velký hit nečekával, zvláště, když to té doby byly pirátské filmy v Hollywoodu spíše rizikovou investicí.

Úspěch se ale dostavil hned. V kinech celého světa vydělali první Piráti 653 milionů dolarů a i v případě druhého pokračování se úspěch opakoval.

S celosvětovými tržbami nad miliardu dolarů zůstalo pokračování jen o šedesát milionů za Návratem krále, závěrem trilogie Pán prstenů, který si tak stále drží stříbrné místo za dosud neporaženým Titanikem.

 

Právě se děje

Další zprávy