Spiderman 3 už splétá sítě

Irena Hejdová Irena Hejdová
17. 11. 2006 14:00
Los Angeles - Do pavučiny světových kin by se měl Pavoučí muž zaplést v květnu. Teď pobláznil alespoň pavučinu internetu.

Komiksový superhrdina Spiderman se v kůži Tobeyho Maguira a s krásnou Mary Jane alias Kirsten Dunstovou po boku vrátí už potřetí.

Jaký bude? To poodhaluje vydařený trailer, zveřejněný minulý týden na internetu.

Trailer k filmu SPIDERMAN 3 najdete ZDE

Ve třetím dílu stojí Spiderman před dosud největší výzvou svého života o strhnutí masky, život a tak podobně mu usilují nejen robotický Green Goblin Willema Dafoa a bývalý kamarád Harry Osborne (James Franco), ale i investigativní reportér Eddie Brock, který na příkaz Jonaha Jamesona pátrá po Mary Jane. Ke slovu přijde ale i tajemná černá hmota...

Spiderman 3
Spiderman 3 | Foto: Aktuálně.cz

Veleúspěšnou sérii v roce 2002 odstartoval první kousek, Spiderman 2 následoval o dva roky později. Celá série zatím vydělala úctyhodných 1,6 miliardy dolarů. Není divu, že třetí díl natáčí režisér Sam Raimi s velkorysým rozpočtem 210 milionů dolarů.

Ve filmu se krom Maguira a Dunstové objeví i Topher Grace či Thomas Haden Church v rolích zloduchů.

Film už je natočen, nyní je ve fázi dokončování. Představitel Spidermana Tobey Maguire má zatím jiné starosti - v sobotu se mu narodilo dítě ze vztahu s jeho snoubenkou Jennifer Meyerovou.

 

Právě se děje

Další zprávy